Căştile OnePlus Buds Pro 2 vor avea egalizatorul tunat de compozitorul Hans Zimmer

Căştile OnePlus Buds Pro 2 vor avea egalizatorul tunat de compozitorul Hans Zimmer

OnePlus a anunţat că a apelat la un monstru sacru al muzicii pentru a îi tuna viitoarele căşti. E vorba despre Buds Pro 2, care vor avea egalizatorul tunat chiar de către artistul Hans Zimmer. Căştile vor debuta global pe 7 februarie, odată cu tableta OnePlus Pad şi cu telefonul OnePlus 11, dar şi OnePlus 11R.

Ei bine, aceste căşti au egalizatorul Master EQ tunat de Hans Zimmer. Apropo în România am avut pe 25 ianuarie un concert al muzicii lui Hans Zimmer la Sala Palatului, iar în CV-ul artistului se află coloane sonore de hituri că “Piraţii din Caraibe”, “Interstellar”, “The Dark Knight” şi “Gladiatorul”.

OnePlus Buds Pro 2

Egalizatorul customizat de către compozitor are mai puţine frecvențe joase decât setarea default şi un câmp sonor mai larg şi mai “luminos“. Ideea este de a te putea bucura de sunetul complet orchestral şi de o simfonie clasică, dar şi de sunetul multidimensional al unui film de acţiune. Odată cu acest parteneriat, Hans Zimmer a refăcut piesa “Lost but Won”, care apăruse în filmul “Rush”, integrand acustica spaţială în muzică.

Track-ul va permite utilizatorilor de OnePlus Buds Pro 2 să se bucure de acustica spaţială şi să se asigure că e setat la nivel optim. OnePlus a declarat şi că vrea să lucreze şi cu alţi compozitori celebri pentru a crea şi alte egalizatoare personalizate. Am aflat că aceste căşti au ANC îmbunătăţit, acustica DYNAUDIO, un total de 39 de ore de autonomie şi certificare IP53, rezistând la apă şi praf.

Compozitorul Hans Zimmer a mai colaborat cu un producător de telefoane, OPPO, pentru a lansa o serie de sonerii special create pentru OPPO Find X3.

Read More

Comments

0 Comments Write a comment

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *