Fintech mézesmadzag: több mint 1 millió globális kereskedő csatlakozik az Alipay+-hoz, ünnepi ajánlatokkal

Fintech mézesmadzag: több mint 1 millió globális kereskedő csatlakozik az Alipay+-hoz, ünnepi ajánlatokkal

A promóciós kampányban több mint egymillió kereskedő vesz részt a kiskereskedelem, az élelmiszer-kereskedelemben, a turisztika és a vendéglátás területén.

Az Alipay+ a globális, határokon átnyúló digitális fizetési és marketingmegoldások szolgáltatója öt ázsiai e-pénztárca partnerrel – AlipayHK (Hongkong), GCash (Fülöp-szigetek), Kakao Pay (Dél-Korea), TrueMoney (Thaiföld) és Touch ‘n Go eWallet (Malajzia) – együttműködve elindította első év végi promóciós kampányát ázsiai és európai kereskedőkkel.

A promóciós kampányban több mint egymillió kereskedő vesz részt a kiskereskedelem, az élelmiszer-kereskedelemben, a turisztika és a vendéglátás területén olyan helyeken, ahol az Alipay+-t elfogadják, beleértve Japánt, Dél-Koreát, Szingapúrt és Európa számos országát. A kampány ideje alatt a résztvevő e-pénztárcák felhasználói az Alipay+ által az egyes desztinációkban a kereskedő partnerekkel közösen kínált ajánlatok széles skáláját érhetik el.

Az Alipay+ marketingmegoldásait kihasználva a kereskedők digitális kuponok vagy azonnali kedvezmények formájában létrehozhatnak és testre szabhatnak promóciókat. A jobb marketinghatékonyság és skálázhatóság érdekében pedig egyszerre több e-pénztárca-alkalmazásban is terjeszthetnek digitális kuponokat.

Európában Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Németországban az Alipay+ különböző promóciókat és ajánlatokat vezetett be helyi kereskedőkkel, köztük a francia Printemps kiskereskedelmi üzletekkel, valamint Milánó, Róma és Velence városi automatáival, hogy az ünnepi szezonban jutalmazza a vásárlókat.

Mostantól 2023. január 31-ig a Kakao Pay, GCash, TrueMoney és Touch ‘n Go e-Wallet felhasználói akár 10 euró azonnali kedvezményt is szerezhetnek, ha az adott e-pénztárcával fizetnek az érintett kereskedőknél. Emellett a franciaországi Printemps az e-pénztárca használóinak az egész áruházra kiterjedő 5 százalékos kedvezményt és egy ingyenes ital-utalványt is kínál a Printemps Haussmann áruházban.

Az Alipay+ kereskedői lefedettsége 2022 novemberére elérte a 2,5 milliót. Kereskedői hálózatában regionális és globális digitális szórakoztató szolgáltatók, életmód-szolgáltatók, e-kereskedelmi platformok és a nagyobb repülőtereket, bevásárlóközpontokat, vámmentes üzleteket, kisboltokat, kávézókat, éttermeket és turisztikai létesítményeket lefedő valóságos világban lévő üzletek széles választéka található.

Az Alipay+ globális kereskedői lefedettsége szektorok szerint több mint 1000 online platformot, több mint 10 nagyobb repülőteret, több mint 90 ezer kisboltot, több mint 360 ezer éttermet, közel 200 ezer taxit és jelentős szállodamárkákat, áruházakat, vámmentes üzleteket és turisztikai létesítményeket foglal magában Ázsiában és Európában.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Read More

Comments

0 Comments Write a comment

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *