Morgenstern skal utvikle globalt konsept for norsk bedrift:

Morgenstern skal utvikle globalt konsept for norsk bedrift:

Zaptec er i dag et selskap som selger elbilladere både til bedrifter og privatpersoner. Selskapet, som har nådd markeder utover Norges landegrenser, har i høst vært på jakt etter nytt reklamebyrå. Etter en byråkonkurranse falt valget på Morgenstern.

– Nå satser vi stort på forbrukermarkedet i Europa. Da kan vi ikke bare ha bra produkter, men vi må også bygge høy merkevarekjennskap på relativt kort tid, og vi er veldig glade for å ha med Morgenstern på laget, sier global merkevaredirektør i Zaptec, Helga Tjelta Mørk.

– Vi tror på å bruke distinkt kreativitet som et konkurransefortrinn, og her har Morgenstern bevist at de er blant de aller beste. I tillegg var personkjemien veldig god, noe som også betyr mye for oss, legger hun til.

Skal bygge global merkevare

Zaptecs arbeid med å utvikle et globalt konsept er allerede i gang. Landene konseptet tas ut i er de skandinaviske landene pluss Tyskland, Sveits, Frankrike, Nederland og England.

– Skal vi bygge den globale merkevaren vi har ambisjoner om, må vi klare å fortelle det med kommunikasjon som skiller seg ut. Her blir samarbeidet med Morgenstern viktig, sier Tjelta Mørk.

Zaptec er imidlertid forsiktige med å si noe om lanseringsstrategien og timing grunnet konkurranseforhold.

– Norge ligger langt foran de fleste andre land hva angår tilgang til både elbiler og ladestasjoner. Men vi ser at det investeres enorme summer på å utvide ladenettverk også i andre land, som igjen vil øke antall elbiler på veiene de neste årene og dertil behovet for hjemmeladere. Så vår reise har bare så vidt begynt, sier Helga Tjelta Mørk.

– En stor oppgave

Morgenstern er på sin side også er glade for å få Zaptec på kundelisten.

– Det var en utrolig opptur da vi fikk nyheten. Vi elsker hvordan Zaptec tilnærmer seg de markedsmulighetene de står overfor, vekstambisjonene de har, hvor fokuserte de er på å bygge merkevare i prosessen og ikke bare optimalisere for kortsiktig salg, sier Camilla Kim Kielland, byråleder i Morgenstern, og kunderådgiver for Zaptec.

Hun forteller videre at de står ovenfor en stor utfordring, men at de gleder seg til arbeidet.

– I tillegg har vi rukket å bli kjent med både Helga og andre i Zaptec-teamet, lokalt og globalt, og det er skikkelig fine og smarte folk som vi allerede bryr oss ordentlig om. Vi har fått en stor oppgave, men vi går all in, og det blir kjempegøy, sier Kielland.

Read More

Comments

0 Comments Write a comment

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *